Accordeonschool Formant

VakgroepVakgroep.htmlVakgroep.htmlshapeimage_22_link_0
Divers.html
DiversDivers.htmlDivers.htmlshapeimage_24_link_0

Welkom op de site van Accordeonschool Formant. Een school die staat voor ontwikkeling op alle niveaus. Er wordt onderwezen in de vorm van structurele individuele lessen aan jonge kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor op zich zelf staande basisschool projecten.

Naast de lessen wordt er ook voor ‘deeltijd’ leerling een programma aangeboden. Door middel van thema dagen kunnen spelers die niet meer wekelijks lessen volgen, of elders een docent hebben gericht over 1 onderwerp een dag lang volop informatie inwinnen.

Om Amateurs goed te kunnen bedienen wordt er ook non-stop gewerkt aan professionalisering. Er worden bijeenkomsten en bijscholingen voor docenten georganiseerd.

Om accordeonisten sociaal te verbinden en veel informatie te kunnen geven is er jaarlijks in de eerste week van augustus het zomerkamp voor de jongeren en de zomerstage voor volwassenen.

Geniet van de informatie op deze site en twijfel niet om contact op te nemen indien u vragen heeft.

Formant:

Het Spectrum Muzieklexicon:

Formant: [Lat.] beter: formant gebied, is een deel van het (klank)spectrum waarin bepaalde boventonen sterker naar voren treden dan in andere delen van het spectrum.

Nationale Accordeonschool Formant    -    Postbus 631    -    7400AP    -    Deventer    -    06 53 79 82 63

info@accordeonschool.nl    -    RABO 136094813    -    KVK01152762    -    BTW NL107156593B01

www.accordeonschool.nl    -    www.accordeonkamp.nl    -    www.accordeononderwijs.nl